martes, agosto 22, 2006

emigrem a costa rica?


a la meva novia i a mi ens han ofert una nova feina lluny de barcelona. acceptar aquesta feina implica marxar d'aquesta ciutat i establir-nos en un altre pais, costa rica, concretament entre puerto viejo i manzanillo, a la zona del carib sur. la feina a fer és crear i gestionar un petit negoci hoteler en un terreny de 60x90 metres on hi ha dues cases de fusta, una de 250 m2 (a la foto) i una altre de 120 m2. la sra. badell és la propietaria d'aquest espai i diu que ens cobrarà U$ 1.500 al mes durant els propers tres anys i que ens permet fer el què volguem a la seva propietat tot i que ens ha posat dues condicions:
1-que no tallem arbres.
2-que qualsevol actuació sobre el terreny/cases augmenti el valor del mateix.
així doncs ens trobem que el canvi de feina serà també un canvi d'estil de vida, ja que al carib sud de costa rica les coses són bastant diferents respecte a barcelona. ja fa setmanes que li donem voltes al tema i fins i tot hem anat de viatge "d'inspecció" a la zona per decidir-nos a acceptar o no la proposta. vem estar una setmaneta per allí a finals de juny, ens vem estar imaginant com seria la vida a 30º C durant tot l'any i quines serien totes les tasques que hauriem de fer en aquest nou treball de en un petit hotel. no se si hem arribat a una conclusió definitiva però a partir d'ara aniré anotant idees i comentaris sobre la zona i la nostra vida actual al casc antic de bcn i la futura en el carib per si ens serveix per acabar d'aclarirnos i acceptar o no. al final la resposta passa per respondre a la pregun

1 Comentarios:

A la/s 4:01 p. m., Anonymous Anónimo dijo...

pepo, por fin te encuentro, aquí alberto guijarro, le pregunté a micky por tu mail y me dijo que tenias este blog. me leido casi todos tus blogs y no esta nada mal el cambio, envidiable. nosotros queremos volver no se si será durante el 2008, ya que la gente de taranna nos dejan un bungalow pero si tuvierais algo acabado no lo pensariamos dos veces. pasame tu mail.

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal