martes, agosto 21, 2007

Visitants II i III – Pensaven que era gratis


A finals de juliol ens van arribar noves visites des de Palma de Mallorca i Harlem/New York City . Eren l’Albert, que m’ha visitat gairebé sempre que he estat fora i bé que fa i l’Angel, que és un amic dels meus amics d’Iparralde. Els dos van venir acompanyats amb la Bea i la Yolanda. A cap d’elles les coneixíem i l’experiència de vida conjunta els sis a casa va ser molt bona o al menys això és el que nosaltres opinem. Els nois pensaven que venir a Playa Chiquita els hi sortiria gratix i no és així. Els vem fer pagar amb un llibre per persona i amb espècies: només arribar van pujar i baixar la nevera i la resta de dies els vem fer fer activitats domèstiques dures diverses.

Les dues parelles volien anar a visitar volcans, veure els parcs de Corcovado i de Manuel Antonio que estan al costat Pacífic, anar a veure com parien les tortugues a Tortuguero, pujar el Chirripó que és la muntanya més alta de Costa Rica, provar de fer surf, rafting, canopy, snorkel, tours a comunitats indígenes, etc...Moltes moltes coses volien fer...i ara que els quatre ja són altre cop a les seves respectives ciutats i feines em dedicaré a explicar-vos què van fer els visitants II i III. A partir del següent post les imatges il·lustratives seran molt més bones perquè faré servir les que va fer l’Albert. Espero que el reportatge us agradi i que els al·ludits no ho passin malament llegint les experiències de les seves vacances des del seu lloc de treball.


Ps: Avanço que tots han dit que volen tornar: no ho han passat tan malament...

Ps: Albert, com veus a la foto dels llibres no hi ha “El club de la lucha”. Ens el pots enviar al nostre apartat de correu: Apartado 130-7304. Puerto Viejo. Talamanca.
Limon. Costa rica. Gràcies!

Etiquetas:

1 Comentarios:

A la/s 5:19 p. m., Blogger anton dijo...

ai pobrets tornant cap aquí! i know the feeling! ànims que la lliga comença aviat i el març hi han eleccions generals, l'emoció torna com sempre

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal