lunes, julio 16, 2007

Refugis Divins caribenys



Refugio Divino es el nom de l’establiment religiós o dispensari de fè que tenim en el nostre barri. Com veieu a la foto es una Iglesia Apostólica Libre i si us fixeu en el subtítol del cartell apreciareu una gran frase o eslògan: “A la sombra del Altísimo”.

Refugio Divino té també telèfon per si alguna persona sent la necessitat d’informar-se dels serveis que ofereixen, és el 750-0517 (amb el 506 davant si truqueu des de fora de CR)

A l’altre foto d’aquest post podeu veure la situació actual de l’església de Puerto Viejo. No tinc ni idea si és una església apostòlica, evangelista, catolicopederàstica o protestant. Però està ja gairebé construïda, té grans parets de ciment, és alta i àmplia, amb vistes al mar Carib i està situada en el centre del poble, just al costat de la parada del bus i d’un parell de bars amb bona música. Hi han instal·lat ja una gran creu o logo, tot i que no es distingeix si és marca INRI.

Proposo aquestes opcions religioses de la zona on residim perquè avui és 14 de juliol, dia que acaben les festes de San Fermin a Pamplona. Sabem que alguns amics nostres navarresos han pecat (i molt!!!) durant aquesta última setmana i possiblement necessitaran uns bons centres d’assistència moral per poder confessar tots els seus pecats i redimir-se d’ells. Ambdós centres poden ser també una bona elecció per aquells que s’hagin de casar abans d’anar a viure sota un mateix sostre.

Etiquetas:

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal