jueves, octubre 18, 2007

Hotel El Gran Zapote (cat)


El que veieu darrera de casa és un arbre fruiter anomenat zapote. El zapote fa uns fruits que també es diuen zapotes (vès quina cosa!) que són del tamany d’un aguacate però de color carbassa per dins i amb una pell marronosa. Aquest gran arbre dona vida a una pila d’animals: mones, martillas, tucans, mapatxes, guilles i guatuses s’apropen a menjar allí. Nosaltres també ens prepararíem sucs dels zapotes caiguts si guatusas o mapatxes no fossin tan ràpids en arribar i rosegar-los.

Així que com el Zapote és l’arbre que dona vida animal a la petita selva en la que vivim estem pensant en posar de nom al nostre futur establiment Hotel El Gran Zapote. Ens sembla un nom ben fàcil de recordar i ens sembla que a gairebé tothom li sona aquesta paraula. Sempre s’ha de tenir en compte el que diuen els tècnics de marqueting sobre els noms comercials o marques: ha de ser fàcil, interpretable, recordable i suggerir alguna cosa. Hotel el Gran Zapote té ganxo no? Què us suggereix? Si us plau, si alguna persona té algun comentari a fer sobre aquest possible nom que ens ho deixi escrit. I si hi ha algú que tingui una idea amb més força o més penetrant que ho proposi. Gràcies!!!

Ps: tot comentarista serà premiat amb un suc de zapote amb llet...quan vingui a l’Hotel El Gran Zapote.

Etiquetas: ,

2 Comentarios:

A la/s 3:45 p. m., Blogger anton dijo...

Home, amb més força i més penetrant, se m'ocurreix "El Gran Zapote Senegalés", o fins i tot "El Zapote de Nacho Vidal". Però El Gran Zapote a soles em sembla suficient i realment bo. El que no sé és en quants països s'entendria igual que aquí... els argentins, mexicans, ticos, ho entendrien igual que els espanyols?

 
A la/s 6:41 p. m., Anonymous Anónimo dijo...

con tanta visita parece que regalen algo!!!!!!
ho he dit jo, en Marc

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal