lunes, diciembre 17, 2007

Playa Chiquita pleníssima!


Aquestes dues primeres setmanes de desembre Playa Chiquita ha estat gairebé plena de gent per culpa nostra. Hi ha dies que s’ha arribat a comptar 9 persones, el que és bastant perquè normalment no s’hi acumula tanta gent. Els culpables hem estat nosaltres: hem tingut a casa els 7 visitants de Barcelona (bé, un d’ells de London).

Així que l’entrada de casa s’ha transformat en una bona mostra de sabatilles de trekking i xancletes, calçat que s’ha fet servir doncs hem tingut dies de forta pluja i altres de sol encara més fort.

Ens alegrem molt de que la troupe de Barcelona s’ha quedat els 15 dies a casa i han deixat per una altra ocasió visitar tot el que s’havien plantejat: Tortuguero, el Pacífic, els volcans i Panamà.

Els cinc visitants que ja van marxar cap a BCN han dit que tornaran. Bona senyal, sembla que la zona té potencial. Va prenent cos la nostra idea de que el Carib sud és un lloc on estar-hi mínim 10 dies a l’any per desestressar-se de la vida urbana europea. Aquesta és la idea que espero que transmeteu a tots els vostres amics estressats...evidentment quan tinguem l’hotel en funcionament...

Etiquetas:

2 Comentarios:

A la/s 4:50 a. m., Anonymous Anónimo dijo...

Albert:
Playa Chiquita o platja d'Aro?:
Quin fotimer de gent!!!

Ja podeu montar un negoci d'amaques!

 
A la/s 12:49 p. m., Anonymous Anónimo dijo...

Holaaaa!!!!
yo ya me estoy preparando para el verano que viene, asi que guardarme un sitio en vuestro hotel que vengo con media santakemola para desestresarnos. Las chicas ya me han contado lo bien que se está en el caribe. ( incluso tengo un regalito, jajaja )
Felices fiestas!!!!
Muchos besos.

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal