martes, noviembre 20, 2007

Inici d’obres de l'hotel!



Ara sí que podem dir a aquest blog “Hotel caribeny en construcció”: a finals d’octubre es van donar per començades les obres sota la presència de l’arquitecte Pietro Stagno (dissenyador del projecte juntament amb Luz Letelier) i de l’enginyer Roger Garita, organitzador i responsable de la construcció (ambdós a les fotos revisant plànols i distàncies). Ens diu en Roger, el constructor, que les obres durarán uns 6 mesos...tot i que durant les 3 primeres setmanes ja s’han produït els primers retards degut a les pluges: la Llei de Murphy sempre s’ha de complir!.

En aquests primers vint dies de treballs han acondicionat el terreny, han construït la caseta dels operaris, han començat les bases dels dos mòduls d’habitacions i han desmontat la casa 2. Tota la fusta aprofitable que ha surtit de la casa 2 està guardada i es reutilitzarà per la construcció del rancho (menjador), pel terra de les habitacions de la casa 1 i del bungalow, per fer mobles diversos, per ponts dels canals de drenatge del jardí i qualsevol altre cosa que se’ns ocurreixi. Per aquest projecte de reciclatge de fusta esperem comptar amb els meravellosos arquitectes i futurs veïns Luz i Pietro.

Aquí tenim ja la construcció i amb la freqüència irregular que em caracteritza us aniré informant dels avanços i novetats de la obra.

Etiquetas: ,

1 Comentarios:

A la/s 4:38 a. m., Anonymous Anónimo dijo...

Albert:

Sort amb les obres. Espero que ja estigui tot acabat quan arribi. Jeje...

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal