sábado, marzo 15, 2008

50 dofins, dues balenes i una ratlla



Fa unes setmanes varem estar al Pacífic, a la zona de Drake, potser la més selvàtica i verge de Costa Rica. Com l’accés a aquella part del país és difícil hi varem anar en un tour que sortia de San José molt ben organitzat per Mundo Expeditions. L’expedició tenia l’objecte d’anar a veure dofins i balenes.

El bus ens va portar en tres hores a Playa Piñuelas i des d’allí ens van passar a buscar amb un parell de barquetes que en tres hores ens van portar fins a un “tent camp”, una espècie de campament a la selva i al costat de la platja. Al dia següent les barquetes ens varen passejar fins la Isla del Caño, a uns 25 km de la costa. En aquest trajecte se suposa que es veuen molt sovint diferents espècies de balenes i dofins. Varem veure més de 50 dofins, dues balenes i una ratlla (aquàtica). Les dues balenes eren mare i filla, eren geperudes (un tipus de) i es van estar divertint durant més d’una hora a uns 150 metres de les nostres barques. Vem tenir la sort de veure-les saltar i de que un parell de companys de l’expedició fessin les fotos que presentem en aquest post. Precioses imatges que recorden els documentals de la 2 que alguns veieu durant la migdiada.

Ps: El viatge va ser espectacular però no faré molta publicitat de l’excursió doncs és en el Pacífic i m’interessa més que parleu del Carib on també hi ha dofins i ratlles. No s’han vist balenes prop de la costa...de moment.

Ps: Gràcies a Gabriel Fernández y a Alfonso Montero per les seves fotos.

Etiquetas: ,

1 Comentarios:

A la/s 5:46 a. m., Blogger anton dijo...

ai uix, quin embolic... de què parlem aquí, raya? línees? clenxes? solcs? guixarots? ratllades? rallades? rajades? en tot cas molt xulo lo dels cetacis... per cert al carib jo si que n'he vist alguna de balena passejant o asseguda al marge de la carretera fotent-se un rais an bins

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal