miércoles, noviembre 12, 2008

La Kukula Lodge (cat)



AND THE WINNER IS:

LA KUKULA LODGE!!!!

Després d’unes setmanes d’anàlisi dels vostres comentaris sobre el nom comercial per aquest futur hotel caribeny hem decidit escollir La Kukula Lodge. Volem que quedi constància de que per arribar a aquesta decisió hem tingut principalment en compte els vots/comentaris dels nostres lectors/es i secundàriament les propostes gràfiques dels grafistes que es van presentar al concurs preparat per la nostra agència de publicitat global. Les 5 diferents marques comercials que entraven a concurs eren: Taràntula Hotel, La Casa Lodge, El Mapache Feliz, Hotel Gran Zapote y La Kukula Lodge.

Estem molt contents de que hagueu escollit La Kukula Lodge, un nom difícil de recordar però que sona prou bé, que té el seu significat en aquesta regió caribenya, que en el terrenet selvàtic on vivim és molt habitual veure kukules passant de branca en branca i que és un animaló que atreu la curiositat de tot ésser humà.


El logo

El logo és senzill i elegant, amb diferents tonalitats de verd (color predominant a casa), amb una tipografia creada expressament i sobre fons blanc.

Està composat per dos cossos, el dibuixet (d’arbres) i el text. Poden funcionar junts o cadascun per separat.


El creador del logo

El logo i grafisme per La Kukula Lodge és obra de Max-o-matic, artista i activaste gràfic amb camp base a Barcelona i obra publicada en les millors web de grafisme/art,

Llibres, revistes i fanzins independents.

També se li conèixen exposicions a galeries alternatives i espais d’art gràfic.

(maxomatic.net)

La Bíblia dels logos

El logo de La Kukula Lodge ja està publicat a la Bíblia dels logos : Los Logos 4, editat per la prestigiosa editorial d’art alemanya Gestalten:


I l’hotel què rei?

Això és un tema que ja es tractarà en propers capítols.

En aquest post només us volia parlar del nom, el logo i del seu creador.

Etiquetas: ,

1 Comentarios:

A la/s 3:48 p. m., Blogger la fetillera dijo...

OK! NOIS M'AGRADA MOLT!!
I ARA... PER QUAN LA INAGURACIÓ?
PETONS
mluna

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal