jueves, agosto 30, 2007

Excés de producció... animal


Les Vacances de AB –Excés de producció... animal

Vem rebre als visitants a San José. No els vem anar a buscar a l’aeroport però sí que els vem portar des del seu hotel de la capital a Playa Chiquita en el pick-up “chinu” recent estrenat. Després de les 3 hores de trajecte vem anar directament a sopar a Manzanillo, al Maxi’s. A tothom li va encantar el sopar a base de parrillada caribenya però el que més els va divertir van ser les activitats que els hi haviem preparat per després de menjar: la lluita d’un cranc de pam i mig contra un gos tocacullons que devia tenir insomni i es va entretenir més d’un quart d’hora amb el de les pinzes.

Per si els n ostres visitants no havien tingut prou emoció per a una primera presa de contacte amb la zona la gran sorpresa la van poder viure en el camí de tornada a casa al creuar-se’ns una serp zopilota de més de 2 metres (omiteixo la foto per no ferir la sensibilitat de dissenyadors urbanites i cagats en general).

Les dues parelles de turistes varen coincidir en afirmar que com a primera activitat en el Carib no havia estat malament però que els havia semblat una mica excessiva en producció animal i que no feia falta que els hi poséssim tants bitxos seguits en tant poc espai de temps...Les seves vacances acabaven de començar i bitxos segur que no els n’hi faltarien...

(continuarà...)

Etiquetas:

2 Comentarios:

A la/s 10:29 a. m., Blogger Unknown dijo...

Pues yo me siento muy identificada con la foto. Las tenazas del cangri me ponen mogollon

 
A la/s 11:23 a. m., Anonymous Anónimo dijo...

a ti lo que te va es el rollo duro e inglés...está claro

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal