lunes, octubre 29, 2007

Breaking News: La Bimbolina ha parit!



La peresosa Bimbolina, que ha estat a l’arbre de davant de casa les darreres 3 setmanes, ha parit en algun moment del divendres 25 o dissabte 26 d’octubre. Estem molt contents perquè és el primer part que tenim en el nostre terreny des de que varem arribar. La Bimbolina fou vista i fotografiada a terra el dijous 23. Si un es fixa bé a les fotos es veu que està ben gorda. En aquest moment de la foto havia baixat a fer les seves necessitats (o sigui, cagar): els peresosos només baixen dels arbres per això un cop cada 20 dies. Aquest dia la vem poder observar de prop, fer-li fotos i filmar-la i veure com es desplaça pel terra per canviar d’arbre. No ens havíem adonat que estava embarassada, però avui diumenge la he pogut veure amb un baby-perezoso. Ens felicitem per tal naixement i que n’hi hagi molts més!

(Per falta de bona càmera amb teleobjectiu no us puc presentar cap foto provatòria del naixement...però que no s’ho cregui que vingui a veure-ho.)

Etiquetas:

3 Comentarios:

A la/s 10:21 p. m., Anonymous Anónimo dijo...

això si que és una gran noticia!!!

felicitacions 1000 a la bimbolina per ser mare!!!

esperem veure l'evolució del seu bimbo-bimba pels arbres de casa...

sí senyor, els perezosos es reprodueixen als nostres morrussss!!

 
A la/s 8:06 a. m., Anonymous Anónimo dijo...

gran notícia, felicitats! molt bona notícia en un món on cada any hi ha 82 milions de naixements d'humans (ja en som 6.500 milions, i encara que molts siguem mandrosos, sobrem humans i falten peresosos!) - anton

 
A la/s 4:54 p. m., Blogger anton dijo...

iep, al google llegeixo que la gestació (embaràs) dels perezosos és uns 11 mesos i mig... la còpula amb èxit deuria donar-se aproximadament quan veu intal.lar-vos a Costa Rica no? llarga vida al nounat! peak oil now!

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal