martes, enero 22, 2008

Una Escultora i dos Biòlegs



Si senyors, ja estem en el 2008, any en el que inaugurarem el nostre primer hotel de “disseny”. I fins avui dia 21 de gener no he pogut dedicar-vos un temps per explicar les nostres vivències caribenyes...

Varem acabar el 2007 amb moltes visites i varem començar el 2008 amb algunes altres. El dia 30 de desembre van marxar cap a London la Marina i en Pete i aquell mateix dia va arribar l’Anton. Es va trobar a casa amb l’Assaf i la Nivi, els seus amics israelians que no sabien de la seva arribada. La trobada va ser una gran sorpresa per la parella i els dies següents ben agradables entre banys a la platja, tertúlies a la terrassa davant la Jungle TiVi, sopars a Maxi’s i observacions d’animals i plantes amb els biòlegs i l’escultora. L’Assaf i la Nivi prometen que tornaran i sembla que va en serio: només arribar a la seva ciutat de residència, New York, ens van trucar casi plorant doncs volien tornar al Carib. Esperem que ja s’hagin recuperat i els seguim animant a que vinguin perquè per aquí estarem.

Les dues últimes setmanes hem tingut a l’Anton treballant en tasques varies: jardineria del swampo, manteniments diversos, responsable de compres miscel·lànies i muntador de bastides. Amb tanta activitat se’ns han passat les tres primeres setmanes de l’any volant i ja casi arribant a febrer tenim que tornar a preparar la “paradeta” per les visites previstes a curt termini: els germaníssims de la Sònia, que diuen que ens portaran els últims capítols de “Prison Break” i/o “Los Soprano” en VO subtitulada o en espanyol. Els donem les gràcies per anticipat.

Aprofito aquesta entrada al blog per anunciar la inauguració de la primera exposició a New York de la Nivi (www.nivialroy.com). Per qui tingui plans de viatge a Manhattan o per qui ja hi està vivint, la expo s’inaugura aquest divendres 25 de gener.

Etiquetas:

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal