martes, mayo 06, 2008

Teca i Pura vida


Això va a poc a poc nois!

Quan la construcció semblava que prenia cos i bon ritme, de cop i volta la cosa es para i s’afluixa. Sempre hi ha una justificació o una altra. És sorprenent la quantitat d’excuses que es creen durant el procés de construcció, suposo que a tots els països passarà el mateix. Concretament a la setmana passada ja ens va dir que pel 29 de maig no estaria. El 29 de maig faria ja 7 mesos d’iniciades les obres i era el que posava clarament en el contracte. 7 mesos. Amb bona cara i molt educadament li vaig dir que a veure si es podia fer un esforç la nostra obra tot sempre és per la teca, la logística d’assecar-la i de portar-la cap aquí. Potser que ens plantegem posar de nom a l’hotel La (puta) Teca Lodge…

Reunits amb el constructor i millorar el ritme perquè a nosaltres ens interessava aprofitar l’estiu europeu per començar a treballar amb turistes.

Tranquil i pausat, vaig comportar-me com tot un senyor (us ho prometo!!!)

El constructor sembla que em va entendre i espero que compleixi com a mínim la següent data que va dir: 15 de juliol.

Ja ens fa anar malament perquè el nostre departament de Marqueting havia pensat en dedicar tot el mes de juny a fer proves diverses i demanar la participació de voluntaris VIP per provar i preparar l’hotelillo. Sembla que haurem de retallar les pretensions inicials i fer-ho d’alguna altre manera.

A les imatges podeu veure ja les estructures de TECA (em permetreu que ho posi en majúscula per no posar puta teca) i la terrasseta també de TECA. Aquest mòdul té 3 habitacions tal com ja s’ha descrit en anteriors entrades al blog.

Etiquetas: ,

3 Comentarios:

A la/s 3:24 p. m., Anonymous Anónimo dijo...

"Largo y arduo es el camino que conduce del infierno a la luz" (John Milton - "Paradise Lost")

Tranquilos que la (puta)teca pronto sólo sera una pequeña anécdota en vuestra aventurera empresa...Si en los países occidentales las obras van así, pues en estos países....tres cuartos.
Ánimo que lo más difícil ya ha pasado y lo bueno está por llegar. (sólo hay una cosa que no podemos permitirnos:el perder la esperanza)

Muchos abrazos y muchos ánimos

javier javisolo

 
A la/s 6:52 a. m., Blogger Unknown dijo...

Bueno, ante las sabias palabras del intendente de la T.I.A mi refran de "Todo lo bueno se hace esperar" se queda muy pero que muy corto.
Yo solo queria decir que aunque arduo sea el camino, la Teca, como buena puta, queda muy sexy en el jardin.

 
A la/s 7:51 a. m., Blogger anton dijo...

buenu, paciència, que això va agafant bona pinta. "Uno no puede encontrar nuevas tierras si no acepta perder de vista la costa conocida durante algún tiempo". el que esteu fent és ben valent i era impossible que tot sortís com planejat. si es compleix aquesta segona data, quan estigueu sopant a Can Riki per celebrar l'entrada del 2009, com diu el Professor Javisolo, tot això serà una anècdota! Onwards!

ton

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal