lunes, junio 23, 2008

Diumenge Animal


Avui diumenge dia 22 de juny hem tingut un matí bastant animal. Al aixecar-nos del llit del palomar (segon pis) hem vist una guatusa passejant per la zona del bungalow i piscina. Aquest fet tan quotidià per aquest paratges ens alegra molt doncs la “destrucció” que implica tota construcció no està espantant la fauna local que comparteix territori amb nosaltres.

Mentre estirava l’esquena abans de baixar a la terrassa i cuina he descobert que a la tauleta de llit hi havia una formiga gegant passejant entre llibres, papers, claus i monedes. Per evitar que se li trenqués alguna ungla la hem caçat amb el atrapainsectes, li he fet unes fotos i la hem deixat anar a una planta exterior.


Hem esmorzat a la terrassa i a mig bocata han arribat els congos des del bosc de davant i un d’ells, pel seu gran volum m’atreviria a dir que era el mascle dominant, ha baixat al jardí. Encara mai havíem vist un congo a terra, sembla que és molt estrany que baixin dels arbres. El gran congo ha estat un parell de minuts al caminet d’entrada, ha estat mirant com el miràvem i imagino que ha imaginat que la foto i vídeos que li estava fent anirien a para a aquest blog i al nostre canal Youtube. Una vegada s’ha sentit suficientment filmat ha desaparegut entre les plantes i ha continuat el camí de tot el grup cap els arbres de darrera.

Aquest moment d’emoció ens ha fet recordar que ahir a la nit quan arribàvem a casa ens vem trobar a l’entrada un tamandúa, també conegut com formiguer. Des de que vem arribar al Carib sud de Costa Rica fa ja any i mig la Sònia i jo només havíem vist el formiguer en dues ocasions i una el meu germà (just fa un any). Com no vem poder fer-li fotos ahir a la nit us convido a observar el rastre que va deixar aquest preciós animal en la pila de sorra on el vem veure: fixeu-vos en la línea marcada amb el seu nas esnifador de formigues i en les empremtes al seu costat.

Esperem que aquest futur hotel caribeny continuï conservant durant molts anys tan il·lustres veïns.

Etiquetas: , , , ,

1 Comentarios:

A la/s 3:58 p. m., Anonymous Anónimo dijo...

Bueno ,me parece estupendo ,somos vecinos,nosotros intentamos alquilar la casita para sacarnos el pasaje ,mantenimiento,etc a cuidarse

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal