viernes, julio 11, 2008

Més per darrera que per davant



Se li va fotent fort tant per darrera como per davant...tot i que sembla que per darrera anem millor: ja està casi aixecada la bodega on s’ubicarà el sistema de bombeig i purificació d’aigua, a mig fer els forats pels dipòsits d’aigua de pluja, aixecades les parets de totxana de la cuina i totes les columnes del darrera arreglades perquè durin molts anys més.

Per davant hi ha tal desordre que no m’atreveixo a publicar una foto de primer plànol i us ofereixo una imatge general presa des del jardí perquè plantes i arbres us distreguin i no pugueu veure les novetats que se li està incorporant als baixos de la casa. De fet no hem publicat mai en aquest blog una foto sencera de la façana doncs estem esperant que estigui tot arreglat per presentar-la en bones i estètiques condicions.

Avui dijous han arribat a San José des de Barcelona i Mallorca els primers visitants de l’estiu europeu: en Víctor, la Tina i l’Albert. L’Albert és repetidor, l’any passat ja ens va visitar i es veu que li va agradar doncs fa 3 mesos que es va comprar el bitllet d’avió per venir. Diu que li va agradar tant la teca del Restaurant Maxi’s de Manzanillo que li importa un ou que la casa no estigui encara condicionada: “Jo vinc a menjar llagosta, pargo i yuca fregida. A fer submarinisme i a veure bestioles a la selva” (Alguna que altra feina per davant o per darrera li farem fer...com a mínim haurà de fer bones fotos amb la seva super càmara).

L’Albert, en Victor i la Tina arribaran en breu al Carib. Abans faran una volteta pel Pacífic i ens anirà molt bé que retardin la seva arribada i així podrem avançar una mica més la rehabilitació. Uns dies més per fotre-li fort per davant perquè els nostres primers visitants de la temporada no s’espantin amb el caos que hi ha ara mateix en el futur menjador/bar i recepció d’aquest (gairebé) hotel caribeny que està a punt ja d’obrir les seves portes.

Etiquetas: ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal