lunes, enero 26, 2009

En Jordi i la Sonia han tornat a Tarrassa

En Jordi i la Sonia ja deuen estar a Tarrassa, la seva ciutat.

Van arribar a la zona al febrer del 2007 i nosaltres els vem conèixer a Cabinas Punta Uva, l’establiment propietat de’n Mingu, el de Girona.

En Jordi i la Sonia han estat portant l’establiment d’en Mingu més de mig any i han gestionat el negoci de la millor manera que un propietari pot esperar: amb dedicació, cura i bona relació amb tots els clients i amics del Mingu.



Amb el Jordi i la Sonia ens vem començar a conèixer al juny de l’any passat, just quan tenien la visita dels seus coleguilles Oscar i Sonia, també de Tarrassa. Més d’un cop vem anar les tres Sonies, en Jordi, l’Oscar i jo a sopar al nostre restaurant de culte, al Maxi’s de Manzanillo. I és que el Jordi i el Oscar, són de Tarrassa, ciutat del Xavi, i viuen molt el tema del futbol i concretament el Barça, passió que comparteixen amb el Riki, el gran cuiner i capo del Maxi’s.



Amb ells dos també ens vem entendre per les nostres inquietuds i tendències musicals. Possiblement fa uns anys vem estar junts la pista del Apolo ballant o en algun concert.

El Jordi i la Sonia ja estan a Tarrassa. Uns nous amics que hem fet per aquí i que han continuat el seu camí. Possiblement tornin, mai se sap. Segur que ens tornem a veure en algun lloc...desitgem que sigui per aquí!

Sort Sonia, sort Jordi.



Etiquetas: ,

2 Comentarios:

A la/s 2:49 p. m., Anonymous Anónimo dijo...

Ostras ostras ostras...ya es casualidad que os junteis 3 SONIAS en el mismo habitáculo....
Veo que seguís con vuestra agenda de visitas apretada...así que ir tambien preparandome a mi que ya estoy buscando viaje....

javisolo

 
A la/s 4:08 a. m., Anonymous Anónimo dijo...

Tinc la certesa de que Pepo, Sonia, Sonia i Jordi compartiran molts moments junts, com el del sopar de Cap d'any. Temps al temps. Lluís M.

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal