domingo, febrero 25, 2007

Visitants de la selva


Durant aquesta darrera setmana hem tingut nous visitants de la selva, un parell de boas. La primera d’elles me la vaig trobar inesperadament sota d’un sofà a la casa que hi ha en el terreny i que no fem servir doncs l’hem de desmuntar per construir les habitacions de l’hotel. La vaig trepitjar a l’aixecar el sofà: gran error meu al no mirar abans per si hi havia algun ser viu a sota.

Per sort era una boa, que no són agressives ni verinoses, i per sort anava amb les botes de “currar”. Us podeu imaginar que vaig saltar i cridar una bona estona i també se’m va posar el cor a bategar com si hagués corregut una marató.

Ens van recomanar que la deixéssim allí on era perquè es mengen els ratpenats, les rates i les altres serps verinoses. Com que no ho teníem massa clar vem demanar ajuda al Cesc* que és entès en animals de la zona, una mena de Steve Irwing catalano-caribeny. Vem estar buscant la boa que vaig trepitjar per tota la casa abandonada i no la vem trobar. Però finalment la Sònia en va trobar una altra més petita que estava amagada sota una biga. En Cesc amb tota la tranquilitat de l’expert en serps s’hi va acostar, li va col·locar a prop el ganxo que veieu a la foto i la boa s’hi va muntar a sobre com si fossin amics de tota la vida. La boa ara mateix es deu estar passejant per algun racó de la gran reserva que té en Cesc a uns 3 kilòmetres de casa nostra.

Recorda nen, no s’ha de baixar la guàrdia a la selva!!!.


*En Cesc i la seva dona l’Àngela són els propietaris de la Reserva Privada La Ceiba, www.rpceiba.com. Recomanem a qui vingueu a visitar-nos que compreu i llegiu la revista Altaïr nº 45, especial Costa Rica, on s’hi publica un article molt maco escrit per l’Àngela. També us recomanarem que aneu a fer la visita guiada per la seva reserva.

Etiquetas: ,