sábado, enero 20, 2007

Família i El principito


Avui hem esmorzat una mica tard, sobre les 8.30 i com sempre a la terrassa. Suc natural de mango amb llet, torrades amb embotit Casademunt (d’importació!) i formatge camembert, galetes i cafè en llet. Reconeg que he menjat millors camembert que el d’avui, però és que el vem comprar al veure que era producció tica (=costarricense) i sobrtetot perquè la seva marca comercial era El Principito. Ens va semblar ben divertit l’us de la imatge d’un llibre tan famós per vendre formatges camembert. El marqueting per aquí és així.

I com que el marqueting per aquí és així també vem comprar per la seva marca les galetes la Familia. No perquè em vingués de gust menjar galetes (perquè gairebé mai en menjo) sino per poder comentar al botiguer del barri Cris (ianqui d’Oregon i ben maco) que les mateixes es podrien vendre molt bé en el seu pais entre el votants fonamentalistes cristians que van fer possible la reelecció del criminal internacional Bush, l’amic del Josemari. Li va encantar la broma i tot seguit va imitar al Bush com si anunciés la marca.

D’aqui uns dies anem de visita a Barcelona i al Pais Basc així que hem decidit portar com a suvenir alguns paquets de galetes Familia, pels Martinovich, residents a Hendaia que fa uns mesos van tenir un nen que encara no hem vist i per a una altra parella que sembla que s’uniran “eclesiàsticament” en breu, no sabem si a Granada o a l’Ametlla. A ell dubto que el deixin entrar a l’església...o sí.

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal