lunes, enero 08, 2007

El pintor i la model



Sota aquest títol extret d’una cançó del grup malagueny de finals dels 80 Danza Invisible (si m’equivoco que en Miqui em corregeixi si us plau), us informo que les dues últimes setmanes ens hem dedicat a arreglar fustes diverses de la casa…que n’hi ha i forces!!!

Vem començar arreglant una meravellosa tumbona de fusta, vem continuar amb una tauleta que fem servir per dinar i estem acabant la part davantera de la barana de la nostra caseta caribenya. Així que aquí em podeu veure polidora en mà, marca De Walt, i suant la gota gorda (amb un mínim de moviment al Carib es sua). Després de passar-hi el paper de vidre, aplica-hi sellador, torna-ho a polir a ma i finalment vernissa-ho tot tot tot abans de clavar les travesseres que prèviament has hagut de desmuntar per lijar i vernissar millor.

Serveixi doncs aquesta foto com a prova per a contradir el comentari “mai has clavat un clau” dit en to de broma cada últim dijous de mes a la Confraria Pastís de Xocolata de L’Ametlla del Vallès.

Mentre el pintor pinta, la model dissenya bolsos a partir de cocos per regalar a les seves amigues: està clar que en el Carib també hi ha classes...

Properament publicaré fotos dels resultats finals aconseguits per aquest pintor i la model perquè gaudiu i disfruteu, o perquè critiqueu i lloeu. De totes maneres haureu de venir a visitar-nos per comprovar si els resultats de fusteria són presentables o més aviat tot el contrari doncs a les fotos mai es veuen bé els detalls finals.