martes, junio 05, 2007

Estudis Preliminars i Avantprojecte



En aquest pas es realitzen els estudis topogràfics i de terres, es planteja la distribució d’espais en el terreny, es fan els plànols i dissenys preliminars d’edificis i ubicacions dels mateixos. En resum, es defineix què hi ha i el que es vol fer.

Iniciat a finals de març, podem dir a finals de maig que aquest pas està ja casi acabat i tenim bastant clar el què i com es farà.

A la primera imatge d’aquest post podeu veure com quedarà la distribució de sostres: el camí d’accés és per la dreta, la casa que està a la part superior és la que ja existeix i s’ha de rehabilitar i els quatre sostres de la part inferior més la piscina és el que es té que construir.

Aquests 4 edificis són dos mòduls bungalow d’uns 60 m2 cada un i 2 mòduls cabines d’uns 100m2. Els mòduls bungalow tenen 2 habitacions i WC/ducha i estan pensats per a matrimonis amb fills o dues parelles.

Els mòduls cabines tenen 3 habitacions cada un amb els seus respectius WC/ducha, pensats per a dues persones.

A la imatge 2 podeu veure com són les plantes d’aquests mòduls.

Totes aquestes construccions seran elevades (al voltant d’un metre), amb estructures de fusta certificada, parets de plycem (material fet amb cartró reciclat i pols de ciment), plaques solars per escalfar aigua i recuperació d’aigües pluvials. Seran habitacions espaioses i altes per afavorir la ventilació natural.

Etiquetas: ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal