sábado, junio 23, 2007

Visitants I – Aprenent d’ajudant de fuster



S’inicia la temporada de visites a 1 de juny i el primer en aterrar per Playa Chiquita ha estat el meu germà. Recentment doctorat ha vingut per estar unes quantes setmanes de relax i amb la més que bona intenció de fer tasques manuals i col·laboracions esporàdiques en el dia a dia de casa. A més d’ajudar-nos té el bon pla d’anar de visita a l’hotel/alberg alternatiu que hi ha a Punta Mona, el Punta Mona Center (www.puntamona.org).

Entre els seus projectes a curt termini també hi tenia la pesca, activitat que va fer intensament durant els tres primers dies fins que una petita onada el va desequilibrar en els corals de la platja i amb molta mala sort es va trencar un dit del peu.

Ha estat uns dies amb el peu “aturat” cosa que vaig aprofitar ràpidament donant-li feina en el nostre Departament de Fusteria i Reciclatge d’ Objectes. L’he tingut des d’aleshores polint, serrant, pintant i envernissant. Com que no pot pescar que al menys em penqui en el taller. El noi va bé, va fent, hi posa ganes, em va treballant i sembla que el peu encara no el té curat. Si la cosa segueix així té moltes possibilitats de convertir-se en el treballador del mes. Ja us ho explicaré...

Ps: Que els següents visitants no es preocupin que l’ Anton no s’acabarà tota la feina i us en deixarà també per vosaltres.

Etiquetas:

2 Comentarios:

A la/s 9:03 a. m., Anonymous Anónimo dijo...

eo,
ya estoy tachando los días que quedan para venir a visitaros, solo 5 meses!!! dejadnos algo de curro, porfavor!jaja
nada, que el proyeto me ha encantado y cambiando de tema, acabo de descubrir el blog de Mikel y llevo todo el dia en NY.
UN ABRAZO, Evita

 
A la/s 9:06 a. m., Blogger Unknown dijo...

Pos mira que mala sort aixo de trencarse un toe.... a mi pero no m'importaria trencarme'l sempre i quan me'l trencara en busca de algun pescao caribenyo....
OLE que estilo que tiene con el serrucho!!!
ole que ole i ole!!!!

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal