lunes, julio 02, 2007

Bonita Works



Des d’aquest blog caribeny volem anunciar la recent inauguració de Bonita Works - Arts Solutions, botiga-galeria d’arts urbanes pensada, creada, produïda i gestionada per la Natalia i la seva sòcia Raquel. Fa pocs dies que la van obrir i està situada al carrer Lleialtat, 6, al Raval sud. Tenim moltes ganes de veure aquesta nova galeria, només hem pogut veure les fotos de la inauguració i tant l’espai com la expo actual tenen molt bona pinta (podeu veure fotos a punxant aqui) . Segur que entrarà en competencia amb les galeries del Born Iguapop Gallery i Merkado però amb la diferència que l’animat i cosmopolita barri del Raval és ara mateix culturalment actiu com ho va ser el Born fa 10 anys (imagino, jo no hi era).

Desde Playa Chiquita desitjem molta sort a la Natàlia i la Raquel i animem als lectors d’aquest blog a que passin per Bonita Works i si poden que hi comprin.

La propera visita que fem a BCN segur que nosaltres hi anirem!!!

PD: A les fotos podeu veure a la Natalia al Birrario del Paella Festival 2006 i a la inauguració de Bonita Works entre alguns dels artistes de l’actual exposició..

PD: Per qui no coneixi a la Natàlia, dir-vos com a resum que és coneguda com la guanyadora del Hit Battle del PaellaFestival 2006 amb el tema “Sin amantes” de la Raffaela Carrá. També se la coneix com a la persona que va dir la famosa expressió “yo e’que la aguita pa’ las ranas” que Youtube va popularitzar.

1 Comentarios:

A la/s 5:56 a. m., Anonymous Anónimo dijo...

A las buenas de nuevo desde las Barcelonas, veo que no parais por allí y cada día uno se entusiasma más en leer vuestro blog y ver vuestras peripecias. Qué envidia !!!

el chavi

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal