lunes, mayo 18, 2009

Jaguar, La Ceiba i La Kukula


Fa uns quants sopars enrere aquesta setmana varem estar a casa amb en Sandro, la Encar, en Cesc*, l’Angela, el Marc i la Cristina. El sopar era l’excusa per reunir-nos i parlar d’un projecte conjunt entre els comensals.

El Cesc i la Angela són els propietaris de la Reserva Natural La Ceiba 45 hectàrees de selva primària, gran part d’elles dins del Refugio Natural de Vida Silvestre Gandoca-Manzanillo. Volen oferir part de la seva propietat i instal·lacions per fer excursions guiades a viatgers interessats en la jungla caribenya.

La Cristina és de Vic/Osona, llicenciada en Ciències Mediambientals, ja porta un parell d’anys per aquí i és l’encarregada de gestionar els tours per la selva de La Ceiba. Ella mateixa guia els visitants, els explica la funció de La Ceiba com a reserva natural i aspectes molt més que interessants del què es pot observar tot passejant pels camins d’aquesta jungla.

En Sandro i la Encar són biòlegs experts en cura d’animals salvatges i fa pocs mesos han iniciat un elogiable treball creant el primer centre de recuperació i reintroducció d’animals salvatges a la zona del Carib sud de Costa Rica. Aquest centre s’anomena Jaguar i està situat a quilòmetre i mig de casa nostra.

La idea bàsica és que entre tots nosaltres ens ajudem a fer funcionar els nostres respectius projectes i definir un paquet conjunt per viatgers interessats en conèixer els boscos i la fauna del Carib sud de Costa Rica.

El pack que s'oferirà consistirà en trekkings per la Reserva Natural La Ceiba de dia i/o nit amb guia, veure el dia a dia d'un nou centre de rescat i reintroducció d'animals salvatges i com no, passar un parell de nits (o més!) al nostre hotelillo i poder fer platja. Hem de buscar nom per aquest pack, de moment pensavem posar Amigos de la selva / Friends of the jungle. Alguna suggerència?


*En Cesc ja ha aparescut en aquest blog: ens va venir a treure una boa de dins de casa.

Etiquetas: , , , , ,

2 Comentarios:

A la/s 2:03 a. m., Anonymous Lluís Molina dijo...

Hola nois!! excelent idea. La meva proposta es "GREEN TEAM". Es que ara no fan mes que buscar un nom per aquest Barça celestial, que no sigui Dream Team, i m'ha vingut l'idea al cap. Una abraçada. Lluís Molina.

 
A la/s 4:31 a. m., Blogger LLuis dijo...

Bona idea quantes mes activitats millor .
Molt interessant la idea de la visita al certre Jaguar, un lloc aixi es un regal que no sembla a l´avast de qualsevol "mortal" ,La idea em sembla molt innovadora....
I convinat amb les passejades amb guia per la selva ,crec que podeu tenir molt d´exit
Os proposo un nom ,no semble gaire original pero a la vegada es directe i tothom sen fara una idea encara que no estigui escrit en el seu idioma

Safari Jungle ...a new experience...

Sort i endevant veig que la calor encara no os ha estovat del tot el cervell.....i aquest any


COPA ,LLIGA I XAMPIONS !!!!!

UNA ABRAÇADA

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal