viernes, febrero 20, 2009

Brigada solidària (i catalana)

Des de L’Ametlla del Vallès ha arribat una brigada solidària (i catalana) per revisar i posar a punt algunes instal•lacions que, noi, no hi havia manera.
La brigada ha pogut resoldre els problemes amb solvència i ha mostrat una gran eficàcia i predisposició des del moment que va trepitjar el terreny d’aquest futur hotelet: encara no havien acomodat els equipatges i ja demanaven clau anglesa i mordasses. Això són ganes!!!
La brigada estava formada per un tècnic en cap, Paco B. i dos operaris adjunts, Nuria M. i Anton M. Les jornades de treball han estat dures, llargues, amb poc menjar i en condicions climàtiques extremes. I tot i que per aquest grup solidari (i català) l’entorn immediat no era el millor, han pogut acabar tot allò que s’havien proposat sobrant-los-hi temps fins i tot per anar a passejar un parell d’hores fins a la platja i fer un parell de cervesotes. Un cop acabades totes les feines se’ls va oferir un bon esmorzar de forquilla i ganivet i van quedar ben contents.


Des d’aquest trosset de selva del Carib només tenim paraules d’agraïment per aquesta brigada solidària (i catalana) i desitgem que en algun moment puguin tornar per aquí de vacances...i si ells no poden, que vinguin els seus fills!

Etiquetas: , , ,

2 Comentarios:

A la/s 5:12 p. m., Blogger anton dijo...

je je... autèntics almogàvers!

 
A la/s 11:43 a. m., Blogger Carles Ganduxe dijo...

Aixó fa enveja de veritat, una abrassada

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal