jueves, marzo 12, 2009

Lluna plena i sol shinning

La nit passada hi ha hagut lluna plena i tota la nit ha brillat la selva. Això, com ja saben les meves il·lustres lectores, implica que no hi havia boires. I és que ja portem des del novembre de l’any passat amb molta pluja i estem desitjant que escampi la boira per treure la pols a les màscares de submarinisme i poder acabar unes quantes coses més al jardí.
Aquest any ha estat molt més plujós que l’any passat, més dies i més intensitat de pluja. De fet, la província de Limon ha registrat uns quants desbordaments de riu en l’últim mig any que han causat considerables pèrdues i danys materials. En el Carib sud no hi ha hagut grans desastres tot i que sí uns quants dies d’incomoditats.

Així que amb la lluna plena de la nit passada ha arribat el sol matiner. A les 6 del matí ja es podia veure passar els primers rajos de sol entre els arbres i presumia un dia d’estiu. Ocells cantant, el “perezoso” de l’arbre de davant fent equilibris a la mateixa branca des de la que ahir va caure (uns 7 metres de caiguda lliure...suicidi perezosil?), la guatusa menjava les granes del meló que jo havia liquat i la Sònia continuava dormint al palomar.


Sembla que el güether està a punt de canviar, el sol està shinning altre cop i ja gairebé podrem anar a la platja. Turistes are very welcome i la web de La Kukula Lodge ja està gairebé ready per sortir online.

Etiquetas: , ,

1 Comentarios:

A la/s 4:53 a. m., Blogger anton dijo...

O-UO-UO RIR LEZ UAZÓ!!

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal