lunes, marzo 23, 2009

La domadora de mapaches (cat)



Porto ja uns dies de Rodrigues.

Sònia, pintora a temps parcial i coneguda com la domadora de mapatxes i guatusas ha anat a Europa, entre altres coses, a obrir mercats per quan l’hotelet estigui oficialment obert.

I com que m’he quedat solet puc arribar a considerar-me, entre altres coses, responsable de consumibles de construcció, taules per repintar i animals diversos de la jungla.

A més a més de totes aquestes tasques he dedicat una estona abans d’anar a dormir a veure què passava per les rodalies de casa.

A la planta de baix m’ha semblat fotografiar un fantasma i m’he adonat que l’escala de pintar estava en el mateix lloc on la va deixar la domadora.

I a la planta de dalt he descobert que les pantalles esfèriques de paper que abans venien a l’Ikea i ara a qualsevol botiga de productes Made in China (existeix encara alguna botiga que no tingui ni un sol article Made in China?) no són molt pràctiques per aquestes selves tropicals: s’omplen de mosquits que no volen sortir i passen a ser restaurants pels geckos (sargantanes nocturnes o dragonets).

Com estaré una bona estona de Rodríguez em distrauré domant els geckos que es passegen dins les làmpades esfèriques Made in China. En breu inauguro un circ, com l’Angel Cristo.

Etiquetas: , , , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Comentarios de la entrada [Atom]

<< Página Principal